Η Εταιρεία

Είναι στο DNA μας να σας εξυπηρετήσουμε!


Το δίκτυο ασφαλιστικών γραφείων της εταιρείας μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2003

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ένα δίκτυο συνεργατών από την Μακεδονία ως την Πελοπόννησο. Βρείτε μας σε ένα από τα έξι ιδιόκτητα καταστήματά μας, μέσω ενός συνεργάτη μας σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά ή μέσω email.

+30 2231 30 6868 maxbrokers.gr@gmail.com Max Brokers

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έτσι μπορούμε και προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες μας σε ασύγκριτες τιμές στην αγορά.
Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας υποστήριξη σε κάθε ανάγκη τους.
Μας χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η αξιοπιστεία σε κάθε μας πρόταση και κάθε μας συμφωνία. Αυτό το επιβαιβεώνουν οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας έρχεται στη διάθεση κάθε πελάτη μας. Εμπιστευθείτε μας και εξασφαλίστε κάθε κεφάλαιο που θέλετε να ασφαλίσετε.

40+

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Εξοικονομήστε Ενέργεια
Εξοικονομήστε Χρήμα


Πλέον, στο μπλόκ των υπηρεσιών μας έχουμε προσθέσει τη δυνατότητα σύμβασης με δύο από τους μεγαλύτερους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Έχουμε εξασφαλίσει για όλους τους πελάτες μας προνομιακές τιμές ανά κιλοβατώρα (kWh) και ειδικές εκπτώσεις στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος.

watt-volt
epa-logo
nrg
heron